Vezesd le a feszkód roncsautókon! Avagy így tér vissza egy újrahasznosító márka a testvérbrandjével

2020. június 25. 14:34 - Back2Bag

Mint ahogy az élet a mindennapokba, úgy térünk vissza szépen lassan mi is a „piactérre”. Az elmúlt időszakban bár sok, a márka építése szempontjából fontosnak bizonyuló esemény napolódott el, de ezt a jó néhány hetet mi a háttérben ugyanúgy sok munkával, ötleteléssel és tervezéssel töltöttük, mint egyébként általában. Csak most csendben. Nem adtunk ugyanis hangot törekvéseinknek, nem értékesítettünk és nem is igazán kommunikáltunk. Egyszerűen azért, mert nem éreztünk annyira helyénvalónak, hogy most táskákat és kabátokat értékesítsünk, miközben sokkal nagyobb bajok vannak az országban, a világban.

Őszintén szólva, volt egy gyenge próbálkozásunk egy blogbejegyzésre is, még a karanténidőszak elején, de végül nem lett belőle semmi. Talán nem is véletlenül. Mert valahogy ezt az egészet úgy próbáltuk meg mi is kezelni, hogy „jó-jó, lehetne imidzset, meg márkát építeni ez idő alatt” valahogy az egész szemléletünkkel nem passzolt volna. És a felesleges szócséplésnek sem volt ott akkor helye.

logo_nk_fekvo_1024x1024_2x.jpg

Most viszont azt érezzük, hogy itt az ideje ismét egy kicsit arra is koncentrálni, hogy megmutassuk magunkat, hogy megmutassuk azokat a ténykedéseinket, amiket szorgosan műveltünk a bezárkózás ideje alatt. Az újrahasznosítás körüli gondolatok most még nagyobb teret tudtak kapni, ráadásul sokkal több időnk volt a részletekre, hogy minél több, az autóbontónkból származó alkatrészt, textilt, kárpitot vagy bármilyen újra felhasználható apró részletet találjunk.

log_nk_8e4fe567-5ad5-4a1f-bd9a-6d50ab3b72b7_1024x1024_2x.jpg

És ami még ennél is izgalmasabb, hogy egy másik „lábunk” is alakul. Mert, mint ahogy fentebb is írtuk, meg ugye eleve sokan tudjátok, a táskáink, kabátjaink autókból származó, újrahasznosított anyagokból születnek újjá, aminek forrását a családi autóbontónk adja. És akkor itt az ideje arról is mesélnünk, hogy ez a terület nem csak a csodatáskák bölcsője, hanem az általunk Mandy Crush-nak nevezett helyé is.

Noh, de hogy mit is jelöl mindez? Mielőtt elmondanánk, vedd végig a napodat: Gondold át, hogy ébredéstől-lefekvésig mennyiszer mondtad ki, hogy „elegem van”. Hogy hányszor érezted úgy, hogy felrobbansz a méregtől, vagy egyszerűen csak túl sok a stressz. És akkor gondolj arra, hogy milyen jó lenne ilyenkor valahol levezetni a feszültséget. Ezt az érzést kösd össze a Mandy Crush-al és akkor meglesz a végeredmény.

Nálunk bontásra váró autókon vezetheted le a felgyűlt feszkódat, de ha a barátaiddal szeretnél egy jót szórakozni kicsit másképp, akkor a roncsok péppé püfölése erre is – extrém ugyan -, de baromi jó megoldás lehet. Sőt, akár céges csapatépítés vagy klipforgatás is szóba jöhet a területen.

Tehát a sok háttérben munkálkodás eredménye az, hogy visszatérünk, de nem egyedül, hanem testvérmárkánkkal. Így lesz tehát egy autóbontó egyszerre egy divatmárka és egy szórakozási forma alapja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2bag.blog.hu/api/trackback/id/tr1315912826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása