Őszi táskatrend: a nagy méret hódít, de ne dugd el a kisebbeket se!

2022. augusztus 21. 17:50 - Back2Bag

Bizony, ahogy figyeljük a trendhíradásokat egyre inkább az látszik kirajzolódni, hogy az idei ősz egyik legnagyobb favoritja a nagyméretű táska lesz, a használatát illetően mégis megoszlanak a vélemények. 

Bár sokak számára ez az egyik legegyértelműbb választás - mert egy ilyen tatyó mindent elnyel, legyen szó akár egy nagyobb pénztárcáról, kulacsról vagy épp a gyerekek aktuális gesztenyegyűjteményéről -, mégis olyan visszajelzéseket olvastunk külföldi blogbejegyzések alatt, hogy inkább maradnának a kisebb, hétköznapibb méreteknél, mert számukra az sokkal kényelmesebb.

És számodra mi a jó megoldás?

A legtöbb esetben élethelyzet vagy az öltözködési stílus adja meg erre a választ, de hogy egy picit segítsünk a döntésben, szeretnénk a legnépszerűbb fazonokról és funkciókról is beszélni.

Nagy méretű táska: A Back2Bag is imádja az extrém táskákat, van is ilyen a kollekciónkban. Nálunk azért volt egyértelmű, hogy kifejezetten nagy típust is tervezzünk, mert egyrészről egy ilyen tatyóhoz szinte vágás nélkül fel tudunk használni egy teljes légzsákot (szerk. újrahasznosított légzsákokból készülnek a kiegészítőink és itt tudsz róluk többet is olvasni), másrészről pedig azért, mert tudjuk, hogy sokan imádják a különleges méretű és megjelenésű darabokat is.

bb571966.jpeg 

Hátizsák: Most, hogy a hátizsákok a reneszánszukat élik, legyen akár kicsi vagy nagy, elengedhetetlen volt, hogy a mi márkánk is előálljon velük. A létjogosultságuk vitathatatlan, kényelmesek, könnyűek, nem kell őket karon hordani, amiket különösen az anyukák imádnak, hiszen számukra létszükséglet, hogy szabad legyen a kezük. 

64673604_376263676582245_2221157652979777536_n.jpg

Keresztpántos táskák: A hátizsákokhoz hasonlóan szintén nagyon keresett fazonok, könnyű velük bánni, a közepes méretű táskákba szintén beleférnek a mindennapokhoz szükséges holmik, ráadásul ezek a típusok már nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak körében is hódítanak.

bb909711.jpeg

Övtáskák: Az elmúlt években ismét óriási népszerűségnek örvendenek, ami nyilván annak is köszönhető, hogy nagyot változott a megjelenésük, de ami még ennél is nagyobbat dobott a megítélésükön: „felfedezték” hogy a keresztpántosként is hordhatók. Méretükből adódóan korlátozottan pakolhatók, de nem is arra találták ki ezeket a fazonokat, hogy a fél házat benne hordozzuk. Bár, mi terveztünk egy olyan verziót is, ami bővíthető, azaz ha a csinos cipzárt elhúzod, majd’ egy légzsáknyi méretű táska lesz belőle.

msglamrozsaszin.jpeg

Kézitáskák: Ezek az igazán csajos darabok, ha úgy tetszik a táskák koronaékszerei. Az egészen picik létjogosultságát őszintén szólva mi sem értjük annyira, hiszen maximum színházba vagy hasonló alkalomra tudjuk elképzelni, de egy közepes méretű kézitáskában, ha egyszerre érhető tetten a finom elegancia és a funkció, akkor igazi jolly joker lehet az outfitedben.

20210225_105637.jpeg

Látható, hogy formákat, a méreteket tekintve a kínálat már-már végtelen, és bár lehet, hogy a külföldi divatguruk szerint most ez lesz a trendi, mi mégis azt javasoljuk, hogy válassz funkció vagy stílus szerint.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2bag.blog.hu/api/trackback/id/tr10017911233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása