Hogyan válassz testtípusodnak megfelelő táskát?

2023. október 20. 15:13 - Back2Bag

A kézitáska a lányok legjobb barátja: a megjelenésünk tökéletes kiegészítője. Most, hogy a divatipar végre ráébredt arra a tényre, hogy minden testtípus gyönyörű, még soha nem volt ilyen egyszerű kiválasztani azt a darabot, ami bármilyen alakhoz remekül illik.

msglamrozsaszin.jpeg

Íme egy gyors útmutató, hogyan válassz testtípusodnak megfelelő táskát mindennapi használatra. 

Alacsony alkatra

Ha kis termetű vagy, messziről kerüld el az óriási fazonokat. Az ok egyszerű: optikailag összenyom, ha apró magasságodhoz nagy táskát párosítasz. Lehetőleg kisméretű kézitáskákat vagy hosszú pántos darabokat válassz. Utóbbiakkal akár a magasság illúzióját is keltheted, összességében pedig harmonikus lesz a megjelenésed.

Homokóra alkatra

A keresztpántos táskák szuper választásnak bizonyulhatnak, ha homokóra alakod van. Ha ezt a fazont részesíted előnyben, ráadásul merészebb színű és mintájú verzióra teszed a voksod, tökéletesen ki fogod tudni vele emelni a formáidat.

Körte alkatra 

Ha keskeny a vállad és picit szélesebb a csípőd, akkor egyszerűen emeld ki a derekadat. Az utóbbi években ismét hódítanak az övtáskák, amelyek mindig is rendkívül praktikus fazonok voltak, ám az évtizedekkel ezelőtti darabokat össze se lehet hasonlítani a mostani, szebbnél-szebb övtatyókkal. Viseld bátran, akár sportosan szeretsz öltözködni, akár kicsit elegánsabban.

Magas alkatra 

Ha magas, vékony, atletikus alkatú vagy, nyugodtan választhatsz nagyméretű, igazi shopping bag-eket is, hiszen remekül ellensúlyozzák a termeted. A pici, hosszú pántos táskákat jobb kerülni, hiszen azok optikailag még jobban nyújtanak, de egy remekbe szabott kézitáska is tuti befutó lehet a mindennapokra.

20210110_120932.jpeg

Alma alkatra

Az alma alkatú hölgyekről valahogy mindig a lágyság jut a legtöbb ember eszébe. A kerekded vonalakat semmiképp se ellensúlyozd, merev, súlyos táskákkal, inkább válassz klasszikus darabokat, nőies kézitáskákat, vagy lágy esésű élénk színű tatyókat, shopping bag-eket.

legzsaktatyok.jpg

Annak idején, amikor az újrahasznosított autóbelsőket felhasználó Back2Bag márkát elindítottuk, messze nem voltunk még ennyire tudatosak a tervezések során, ám az elmúlt években egyre jobban igyekszünk mi is odafigyelni arra, hogy a fenntartható jövő, és a slow fashion irányvonal mellett a fent említett preferenciákat is szem előtt tartsuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2bag.blog.hu/api/trackback/id/tr9018239301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása