Stílusos táskaválasztás különböző alkalmakra

2023. június 04. 16:47 - Back2Bag

Amikor stílusról és öltözködésről beszélünk, a kiegészítők kulcsfontosságú szerepet játszanak megjelenésünkben. Az egyik legfontosabb kiegészítő, amit pedig mindennapi öltözékünkkel kombinálhatunk, az a táska. A megfelelő darab nemcsak praktikus, hanem megjelenésünk kifejező eszköze is lehet.

De lássuk, milyen táskát viselj különböző alkalmakra, hogy mindig stílusos legyél.

Munkahely

A munkahelyi megjelenés általában formális és/vagy professzionális. Ezen alkalmakkor érdemes elegáns és praktikus darabot választani. Egy közepes méretű válltáska, vagy egy stílusos hátizsák tökéletes döntés lehet. Válassz olyan táskát, amiben gond nélkül elférnek a szükséges irataid, az elektronikus eszközeid, és amely kényelmesen hordható a válladon vagy a hátadon.

img_1987.jpeg

Üzleti alkalmak

Az üzleti találkozók és konferenciák eleganciát és hivatalosságot igényelnek. Ilyen esetekben érdemes professzionális megjelenést sugalló kézi- illetve laptoptáskát, vagy egy válltáskát választani. Ezeken a kiegészítőkön belül is inkább a letisztult darabokat preferáld, amelyek passzolnak az öltözéked színéhez és stílusához.

img_9807.jpeg

Baráti összejövetelek

A kellemes baráti találkozók remek lehetőséget kínálnak, hogy kicsit feldob az outfitedet. Egy jól megválasztott táskával pedig kifejezheted stílusod és személyiségedet. Ahhoz, hogy igazán sikkesen és kényelmesen érezd magad ezeken az alkalmakon igazítsd a táskaválasztásod az eseményhez. Ha laza buliról van szó, akár egy kézitáskát, övtáskát, de még egy klassz hátizsákot is viselhetsz.

emoji_legzsakvaszon_taska.jpeg

Ünnepségek, elegáns események

Ha esetleg valami szigorú dresscode van megjelölve jelentősen beszűkül a kiegészítők köre is, ám, ha ilyenről nincsen szó, akkor ügyesen feldobhatod egy különleges kézitáskával, vagy esetleg borítéktáskával is a megjelenésedet. Meglehet, hogy amúgy az öltözéked egy klasszikus „kis fekete”, ám ha mellé egy stílusos tatyót választasz, biztosan ki fogsz majd tűnni a tömegből.

20190921_192452.jpeg

Egy biztos, bármilyen alkalomhoz is keresel magadnak megfelelő kiegészítőt azt mindig tartsd szem előtt, hogy praktikus, kényelmes és funkcionális legyen. Ha pedig igazán üdítő darabot szeretnél, egy karizmatikus, ám de minden elvárásnak megfelelő táskát mindig találsz a Back2Bag webhsopjában.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2bag.blog.hu/api/trackback/id/tr5518138822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása