Karácsonykor is lehetsz tudatos vásárló

2023. november 27. 14:51 - Back2Bag

A karácsonyi időszak gyakran kihívás elé állít minket a vásárlás mennyiségét és az ajándékok kiválasztását illetően. Azonban fontos szem előtt tartanunk a tudatos vásárlás elveit is: ne csak örömöt szerezzenek az ajándékok, hanem pozitív hatást gyakoroljanak a környezetre és a társadalomra is.

Tovább
Szólj hozzá!

Miért fontos, hogy a divattervezők újrahasznosított anyagokból dolgozzanak?

2023. szeptember 09. 18:59 - Back2Bag

Sokat beszéltünk már arról, hogy vásárlóként miért jó vagy miért éri meg újrahasznosított anyagokból készült táskát vagy egyéb divatcikket venni. Azonban a másik oldalról is érdemes megközelíteni a kérdést: a divattervezők szerepe és felelőssége ugyanis egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság terén, a globális környezeti problémák és az éghajlatváltozás miatt. Ezen anyagok felhasználása a divatiparban számos előnnyel jár, és fontos, hogy a szakemberek is alkalmazzák őket.

divattervezos3.jpeg

Tovább
Szólj hozzá!

Miért éri meg újrahasznosított anyagokból készült divatterméket vásárolni? 

2023. augusztus 06. 17:55 - Back2Bag

Újrahasznosított anyagokból készült divattermékek vásárlása számos előnnyel jár, és a fenntarthatóság szempontjából is nagyon fontos lépés. Íme néhány érv, ami miatt érdemes ilyen termékeket választani:
img_1903.jpeg

Tovább
Szólj hozzá!

A férfi táska divat újrahasznosított anyagokból

2023. július 08. 13:21 - Back2Bag

A divatiparban az újrahasznosítás és a fenntarthatóság egyre nagyobb figyelmet kap. Sokan ma már az olyan környezetbarát és etikus darabokat keresik, amelyek csökkentik a bolygónk terhelését. A férfi táskák terén jelentős változások történnek manapság, és egyre népszerűbbek az újrahasznosított anyagokból készült termékek is.

Tovább
Szólj hozzá!

Stílusos táskaválasztás különböző alkalmakra

2023. június 04. 16:47 - Back2Bag

Amikor stílusról és öltözködésről beszélünk, a kiegészítők kulcsfontosságú szerepet játszanak megjelenésünkben. Az egyik legfontosabb kiegészítő, amit pedig mindennapi öltözékünkkel kombinálhatunk, az a táska. A megfelelő darab nemcsak praktikus, hanem megjelenésünk kifejező eszköze is lehet.

De lássuk, milyen táskát viselj különböző alkalmakra, hogy mindig stílusos legyél.

Tovább
Szólj hozzá!

Élj Te is fenntarthatóbb életet!

2023. április 11. 09:10 - Back2Bag

A fenntarthatóság a környezet és a Föld erőforrásainak megőrzését jelenti a következő generációk számára. Tisztában lenni azzal, hogy energia-, víz- és erőforrás-felhasználásunk milyen hatással van a világra.

Ha fenntarthatóbb módon szeretnénk élni, akkor az egyéni hatásunkból és a mindennapi életmódbeli döntéseinkből érdemes kiindulni. Szokásaink megváltoztatásával változást hozhatunk bolygónk, de még a pénztárcánk számára is.

tree-5591461_1280.jpeg

Tovább
Szólj hozzá!

Miért csak a nőkre gondolunk, ha táskáról van szó?

2023. február 28. 17:12 - Back2Bag

Ha azt a szót halljuk, táska, szinte kivétel nélkül a nőkre asszociálunk. De hol vannak a férfiak? Nekik nem jár?

Dehogyisnem, csak valahogy mindig a hölgyekre fókuszálunk, velük kapcsolatban terjedtek el azok a mondások is, mint a „női táska rejtelmei” és hasonlók. Pedig az urak számára közel annyira fontos kiegészítő egy jól megválasztott darab, mint a nőknek.

Tovább
Szólj hozzá!

Meglepő újrahasznosítások

2023. február 02. 12:15 - Back2Bag

Mindig meglepődnek azon, amikor azt mondjuk: légzsákvásznakat, autókárpitokat, kárpitbőröket és biztonsági öveket hasznosítunk újra, ráadásul azokból készítünk táskákat és kiegészítőket, sőt kabátokat vagy éppen kutya-ruhákat.

Tekintve, hogy autóbontót üzemeltetünk, a Back2Bag márkánk születésekor már-már alapadottság volt, hogy az ott fellelhető anyagokat gondoljuk újra és olyan tárgyakat, termékeket készítsünk belőlük, amelyek hosszú távon hasznosak és használhatók lesznek majd.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása