Kutyaruha légzsákból? Bizonyám!

2021. augusztus 18. 17:01 - Back2Bag

Ha kutyád van, tuti te is mindent megteszel érte, megveszel mindent neki, amire szüksége van, hogy a lehető legkomfortosabban érezhesse magát melletted. Ez gyakorlatilag nem is kérdés, hiszen egy felelős gazdi a legjobbat szeretné kis társának. 

Így van ez mindennel. A legjobb étellel, a legjobb fekhellyel vagy éppen a legjobb kutyaruhával.

kutyaruha3.jpg

De milyen is a jó kutyaruha? Természetesen a legfontosabb a kényelem, hogy komfortosan érezze magát a kedvenc, ne gátolja a mozgásban és ha beáll a hűvös idő, megvédje őt a hideg, nyirkos levegőtől. A másik két leglényegesebb kérdés pedig, hogy könnyű legyen és vízálló. Arról nem beszélve, hogy a strapabírása is elengedhetetlen, hiszen négylábú barátunk amellett, hogy kecsesen vonul időnként mellettünk az utcán, a játék hevében sokszor kerülhet olyan helyzetbe, amikor a fadarabok, kövek stb. erőteljesen kikezdik a ruha anyagát.

No, de hogy jön a Back2Bag blogjába a kutyaruha témája egyáltalán? A válasz az, hogy nagyot álmodtunk. Pontosabban először nagyot álmodtunk, aztán sokat fejlesztettünk, míg a végén megterveztük és megalkottuk az első, légzsákból készült kisállat-ruhát.

kutyaruha.jpg

Már régóta dolgozunk légzsákokkal, hiszen évek óta készítünk belőlük táskákat és egyéb kiegészítőket, de legalább ilyen régóta foglalkoztat minket ezeknek az anyagoknak a vízállósága is. Egyes darabok, illetve fajták teljesen vízállók, míg vannak olyanok is, amelyek majdnem teljesen azok.

Ezt a tulajdonságot - amely hatalmas előny -, mindenképp szerettük volna kihasználni, így pedig, hogy megfogant az ötlet és rendelkezésre állt az anyag, majdhogynem egyenes út vezetett a kivitelezésig. Persze egy új termék kifejlesztése sosem ilyen egyszerű, főleg nem egy ennyire speciális darabé, viszont azt gondoljuk, hogy a végeredmény önmagáért beszél. 

 A „modellünk” sem tiltakozott ellene egy percig sem, sőt vígan állt a kamerák elé is. Már ha lehet ezt mondani egy kutyára...

kutyaruha1.jpg

Úgy érezzük, hogy a fogadtatása is igen jól sikerült, hiszen azok a gazdik, akik már eddig is „back2bagesek” voltak, boldogan üdvözölték, hogy ezentúl nem csak magukat, de már a kedvencüket is Back2Bag-be öltöztethetik.

Azzal pedig, hogy évek óta légzsákokat, autókárpitokat hasznosítunk újra egyre inkább azt érezzük, hogy igen is van tere és létjogosultsága ennek a törekvésnek. A követőink és visszatérő vevőink egyre tudatosabban állnak a vásárlások elé, mert igenis fontosnak tartják, hogy ne a fast fashion-t válasszák, hanem egy olyan márka termékeit, amely nem csak felült a „fenntartható jövő”-t reklámozó hajóra, hanem valódi, hordható, divatos darabokat is készít.

Azt pedig már most tudjuk, hogy a táskákon, kabátokon, kiegészítőkön és a kutyaruhákon túl is vannak még elképzeléseink, hiszen ezeket az anyagokat sok területen újra tudjuk hasznosítani...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2bag.blog.hu/api/trackback/id/tr7716664042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása