Autóbelsőkből készült táskát a fa alá? Légy tudatos karácsonykor is!

2021. november 14. 10:18 - Back2Bag

Van olyan barátod, szeretted, akinek már nem tudsz milyen ajándékot venni, mert már vagy kilőttél minden lehetőséget, vagy mindent megvett már magának?

Bármerre nézel, bármerre mész, szinte már minden karácsonyi pompában díszeleg. Megindult a vásárlási őrület, az agyalás, hogy kinek, mit tegyél a fa alá. A webshopok, a nagy áruházak és a bevásárlóközpontok polcai roskadásig vannak mindenféle földi jóval, hívogatnak, hogy vedd meg őket szeretteidnek.

Borzalmas ez a hatalmas dömping, a szuperül bevilágított boltok, a cuki – és sokszor hosszú távon használhatatlan kütyük – nyomasztóan hatnak és annyira össze tudnak zavarni, hogy nagy hirtelen, az impulzusoktól vezérelve összevásárolsz mindent. Ismerős ez a kép?

A tudatos vásárlásnak ára van – gondolhatnád. De ha egy picit belegondolsz, akkor is nagyon sok pénzt el lehet költeni, ha mindenféle apróságot vásárolsz össze, de akkor is, ha valami nagyobban gondolkodsz. 

pasis_karacsonyis.png

De miért ne tehetnél a fa alá egy autóbelsőkből (légzsák, kárpit, bőr, biztonsági öv) készült táskát vagy kiegészítőt? Ami ráadásul a szeretted egyik kedvenc márkájának tartozékaiból született újjá? 

A meglepetés hidd el, garantált, mert egyrészt minden Back2Bag táska egyedi, szinte alig akad két egyforma, másrészt ha elmondod neki, hogy miből készült, tuti le fog esni az álla. Akkor is ha hölgy, akkor is, ha férfi az illető... Kollekcióinkban ugyanis mindkét nem számára találsz megfelelő darabot.

nocis_karacsonyis3.png

Ha jártál már úgy, hogy táskát ajándékoztál karácsonyra valamelyik szerettednek, ami nagyon szép volt két hónapig, majd hamar ripityára hullott vagy szétszakadt, akkor tudod milyen nagy csalódás ez. Neked is, mert örömet akartál okozni, és annak is, aki kapta, hiszen tovább is szerette volna hordani két hónapnál...

Ez a Back2Bag tatyóival aligha fog megtörténni, mert az alapanyagok is gyakorlatilag az örökkévalóságig lettek tervezve, azaz szinte elnyűhetetlenek. 

Persze, ezzel a példával ugyan picit sarkítottunk, de véleményünk szerint elég sűrűn előfordulnak hasonló esetek.

Ha azonban tényleg tudatosan vásárolsz, feszültséget és sok-sok forintot is megspórolhatsz a karácsonyi ajándékvásárláskor. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2bag.blog.hu/api/trackback/id/tr8016754988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása