Légzsákból táska: jegesmaci vagy morcos emoji?

2021. december 21. 09:47 - Back2Bag

Amikor elkezdtünk légzsákvásznakból és különböző újrahasznosított autókárpitból, illetve bőrből táskákat készíteni, még mi sem gondoltuk, hogy egy csomó jópofa meglepetéssel találkozunk majd.

Kollekcióink tervezésekor már tudtuk, hogy szinte minden darabunk egyedi lesz, hiszen nincs két egyforma (legalábbis nagyon-nagyon ritkán) bőr vagy kárpit. Formára ugyan sokféle típusban gondolkodtunk és ezeket fejlesztjük is folyamatosan, de ha megnézed a táskákat, láthatod, hogy egy típusból sokféle színösszeállításban készülnek darabjaink, viszont ugyanabból a kombinációból ritkán lehet két ugyanolyat találni. A légzsákvásznakból készült tatyók esetén is vannak különbségek, mert minden zsákon vannak kódjelzések, illetve különböző varrások, amelyek fellelhetők a táskákon és ez már önmagában is egyediséget jelent.

Nyilván ezek még nem számítanak jópofa meglepetéseknek, de időről-időre elénk kerülnek olyan légzsákok is, amelyeken nem csak kódjelzéseket találunk, hanem pl. valami mintát. Amit adott esetben nem is annak szántak még hajdan a gyártók, de ahogy táskává avanzsálódnak, már bizony azzá válnak.

Így lett például egy olyan tatyónk aminek a neve is a kivehető emojiról kapta a nevét. Ahogy a képen is láthatod, egy összevont szemöldökű, morcos tekintet néz vissza rád. Most már tudjuk, hogy néha előfordulhat ilyen „minta” is egy-egy zsákon, így ezeket becsben is tartjuk, hogy később táska készülhessen belőlük.

emoji_legzsakvaszon_taska.jpeg

 

Nem is jöhetett volna elénk jobbkor, mint a karácsonyi készülődés, raktárfeltöltés idején a másik nem mindennapi darab, aminek a végeredménye úgy néz ki, mint egy jegesmaci, mikulássapkában.  Ennek a légzsákvászonnak a „foltjai”, ha úgy tetszik, mintái pont egy maci-arcot adtak ki, és amikor ezt a tervezőasztalon realizáltuk, nem is jöhetett más szóba, minthogy piros biztonságiövvel készüljön a füle.

 mikulassapkas_jegesmaci_taska.jpeg

Mi imádjuk őket, és nem csak azért, mert adott esetben kedvesek vagy viccesek, hanem azért is, mert az egyediségre való törekvésünkhöz ezek a véletlenszerű mintázatok csak hozzátesznek, sőt darabjaink még unikálisabbá válnak tőlük.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2bag.blog.hu/api/trackback/id/tr9216789378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása