Mitől jó egy táska?

2023. május 07. 16:29 - Back2Bag

Bárki, bármit mond, egy funkcionalitásában és stílusában is megfelelő táska vásárlása sokszor legalább akkor fejtörést tud okozni, mintha cipőt vennénk.

Hogy miért? Mert, ha Te is tudatosan szeretsz shoppingolni ráadásul az egyediséget is szereted, akkor biztosan nem fogod beérni az úton-útfélen szembejövő tucatdarabokkal. 

No, de elgondolkodtál már valaha azon, hogy milyen tulajdonságok tesznek jóvá egy táskát? A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttünk néhány szempontot, amit érdemes figyelembe venni a döntés előtt.

Tartósság

Ha nem 1-2 szezonra szeretnél választani tatyót magadnak, akkor érdemes olyan minőségű anyagból készült táskát venned, ami bírja a strapát. Gondolj csak bele: suliba vagy munkába hordod majd nap, mint nap, tele a számodra legfontosabb holmikkal, tehát rendszeresen ki lesz téve a terhelésnek, kopásnak.

img_5067.jpeg

Minőség

Természetesen ez a tartóssággal összefüggő szempont. A hosszútávon is tartós anyagokból készült darabok már önmagukban hordozzák a minőséget, de persze az sem mindegy, hogy vannak elkészítve. Gondolunk itt például a varrásra vagy épp a cipzárra.

Funkcionalitás, praktikum

Alapvető kérdés, mert ha tudatosan választasz, akkor az életviteledhez leginkább passzoló terméket érdemes levenned a polcról vagy épp megrendelned a webshopból. Mert nincs is annál bosszantóbb, mint mikor a nagy nehezen „levadászott” darab mégsem illik a mindennapjaidhoz vagy épp egyáltalán nem praktikus.

glam.jpg

Tisztíthatóság

Erről viszonylag keveset beszélünk, pedig nagyon fontos szempont. Főleg akkor, ha tényleg mindig ugyanazt hordod. Még ha nem is látszik egy tatyón a szennyeződés annyira, időnként akkor is érdemes kimosni, fertőtleníteni stb. Nem mindegy azonban, hogy milyen módon lehetséges ez, mert vannak kifejezetten olyan anyagok, amelyek nem jól tűrik a vizet vagy a különböző tisztítószereket.

Egyediség 

Sokak számára ez a döntő momentum. Főleg azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből vagy az egyébként „hagyományosabb” öltözéküket szeretnék feldobni valami különlegessel. Ez az egyediség eredhet a formából, az anyagból vagy épp a színéből.

211070039_593057131685134_3042527916621662993_n.jpeg

A fenti szempontok teljesen érthetőek és mi is ezek figyelembe vételével készítjük táskáinkat, kiegészítőinket. És ha még hozzátesszük, hogy ezeket a darabokat újrahasznosított autóbelsőkből tervezzük, akkor máris még egy szempontot felírhatnánk a listára, ugyanis ma már egyre bővül azoknak a köre, akik célirányosan az ilyen termékeket keresik.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2bag.blog.hu/api/trackback/id/tr9918118748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása